Body Art σε γυμνά κορμιά - wtf

Breaking

Body Art σε γυμνά κορμιά







Με μια πρώτη ματιά τα δημιουργήματα του καλλιτέχνη Κρεγκ Τρέισι είναι απλώς ενδιαφέροντα, για κάποιον πιο ενθουσιώδη ίσως και εντυπωσιακά. Όποιος βγάζει συμπεράσματα βιαστικά, όμως, χάνει τη μαγεία. Και η μαγεία του 44χρονου από τη Νέα Ορλεάνη κρύβεται στην…
παρατήρηση. Κοίτα πίσω από το ανθισμένο λιβάδι. Κρύβεται μια γυμνή γυναίκα!
Προβολή εικόνας σε κανονικό μέγεθος
Ο ταλαντούχος Αμερικανός περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σκυμμένος πάνω από τις γυναικείες καμπύλες καθώς προσπαθεί να το χρωματίσει πόντο – πόντο έτσι ώστε να δημιουργήσει μια όμορφη ψευδαίσθηση. Ακόμη και όταν σε έκθεσή του τοποθέτησε μια γυμνή γυναίκα στο κέντρο ενός πίνακα και ζωγράφισε πάνω της το πρόσωπο μιας τίγρης οι επισκέπτες δυσκολεύονταν να ξεχωρίσουν το ζωντανό κορμί από τον άψυχο καμβά.
Μέχρι σήμερα έχει μεταμορφώσει σε έργα τέχνης περισσότερα από 400 γυναικεία σώματα τα οποία μάλιστα δεν είναι μοντέλων αλλά καθημερινών ανθρώπων. «Το να βρω ένα μοντέλο δεν ήταν ποτέ δύσκολη υπόθεση για μένα. Κι ας έπρεπε να μείνει ακίνητο το σώμα για πάρα πολλές ώρες. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα πρακτορεία και μάνατζερ για να βρω ένα μοντέλο. Τώρα τελευταία μάλιστα με βρίσκουν, συνήθως, εκείνα», λέει ο Κρεγκ Τρέισι καθώς παριστάνει την πέρλα μέσα στο… ζωντανό όστρακο.

Σελίδες